Τρίτη 24 Απριλίου 2012

πάμε για να χάσουμε???

Το ενδεχόμενο αριστερής συμμαχίας με κυβερνητική προοπτική απέρριψε για ακόμη μια φορά η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα.

Η Αλέκα απέρριψε (ξανά) την αριστερή συμμαχία

Μιλώντας στο Ράδιο 9, η κυρία Παπαρήγα επανέλαβε ότι οι γαλλικές προεδρικές εκλογές αποτελούν κακό παράδειγμα για τις επικείμενες εκλογές στην Ελλάδα.

«Αν μπορούσαμε να βοηθήσουμε θα συμμετείχαμε. Δεν μπορούμε γιατί θα γονατίσει ο λαός», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ διαφωνεί σε βασικά ζητήματα με τα άλλα αριστερά κόμματα και δεν μπορεί να απαιτήσει από το ΣΥΡΙΖΑ να απεμπολήσει το πρόγραμμά του.

Εάν πάρουμε μέρος στην κυβέρνηση εγκαταλείπουμε πολλά, όπως τις κινητοποιήσεις, πρόσθεσε η κ. Παπαρήγα.
Εν τω μεταξύ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Μάκης Μαΐλης δήλωσε με βεβαιότητα ότι είναι σίγουρη μετά τις εκλογές,η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.

-δηλαδή για να καταλάβω...θεωρεί η ηγεσία του ΚΚΕ ότι σίγουρα ο λαός θα δώσει κοινοβουλευτική πλειοψηφία σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ? θεωρεί ότι είναι καλύτερο για το λαό, να μην εγκαταλείψει τις κινητοποιήσεις του, το ΚΚΕ αντί να υπάρξει η προοπτική μιας αριστερής κυβέρνησης που θα πάρει μέτρα ανακούφισης για το λαό?
ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΑ?
ΒΟΛΕΜΑ?
Τι στο διάολο περνάει από το μυαλό της ηγεσίας???

2 σχόλια:

  1. Αν υποθέσουμε οτι έχει κάποιο μυαλό βέβαια...

    Η μόνη λύση είναι οι κάλπες να δώσουν ισχυρό ΚΚΕ και ακόμα πιο ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ και να δούμε τότε τι θα κάνει ο Περισσός. Μετά από αυτό δυο τινά θα συμβούν: αριστερή κυβέρνηση ή το τέλος το ΚΚΕ.

    Καλησπέρα φίλε Τζαβέλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπέρα φίλη μου κ.κ.,
    ας ελπίσουμε πάει ο λαός με μυαλό στη κάλπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή